×
 

Hoppa till innehållet

Öppet hus i Stockholm på KLARAs Gymnasieskolor

Är du intresserad av Klara Teoretiska Gymnasium? Vi har fyra gymnasieskolor i Stockholm. KLARA- Östra, Sollentuna. Södra och Norra. Besök oss gärna på våra öppna hus och få svar på alla dina frågor om gymnasiet. Dessutom får du prata med både elever och lärare från skolan!

KLARA Östra

Till öppet hus på KLARA Östra

Gärdet
KLARA Östra har fokus på dig och dina mål. Vår trivsamma skola ligger centralt på Gärdet med närhet till tunnelbanan. Vi är en skola med bra gemenskap där alla känner varandra, vilket ger en skön stämning på skolan.

KLARA Södra

Till öppet hus på KLARA Södra

Södermalm
KLARA Södra är ett toppmodernt campus på Södermalm där du får möjlighet att utmana dig själv i en lugn och studiefokuserad miljö. Vi vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier.

KLARA Sollentuna

Till öppet hus på KLARA Sollentuna

Sollentuna
På KLARA Sollentuna arbetar vi i nära relation till dig som elev för att kunna stötta dig på bästa sätt i din strävan att nå dina mål. Vi är en liten skola vid stationen i Sollentuna där alla känner alla. Studiero och trivsel är viktigt för oss.

KLARA Norra

Till öppet hus på KLARA Norra

Vasastan
KLARA Stockholm Norra är ett gymnasium med fokus på din utveckling! Vi finns i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan – ett av Stockholms mest moderna och klimatsmarta gymnasiecampus.

Om KLARA

På Klara Teoretiska Gymnasium vill vi att våra elever ska få växa som person, få möjlighet att engagera sig i nationella och internationella projekt som gör att deras skoltid blir ännu mer utvecklande och värdefull.

Genom att rusta våra elever för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och deras driv kan göra skillnad. Vi är skolan för elever med höga ambitioner, som vill utvecklas och komma vidare i livet. Vi strävar efter att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att studera vidare efter gymnasiet.

Två elever ler mot en tredje elev i ett klassrum.