Mikael Elias blir Klara

Hösten 2018 byter Mikael Elias Teoretiska Gymnasium namn till Klara Teoretiska Gymnasium. Rent praktiskt innebär detta inga stora förändringar för elever och lärare på skolan.

Förändringen är en del i en större sammanslagning som förutom Mikael Elias fyra skolor i Göteborg, Sollentuna, Stockholm och Sundsvall även inkluderar Hermods Gymnasiums två skolor i Malmö och Stockholm. Totalt kommer vi bli tio skolor inom Klara Teoretiska Gymnasium, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

På Klara Teoretiska Gymnasium Sundsvall får du en utbildning som utvecklar, engagerar och förbereder dig för vidare studier. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas i framtiden genom att stärka både ditt självförtroende och förmåga att lära. Hos oss är världen aldrig långt bort. Vi har en stark internationell prägel som gör att elever kommer i kontakt med kulturer och samhällen från världens alla hörn. Nu satsar vi på att skapa fler internationella projekt. Vi lägger även stor vikt vid roliga aktiviteter under året för att skapa trygghet och gemenskap.

Skolan ligger i fina lokaler mitt i centrala Sundsvall där våra engagerade och kunniga lärare brinner för sitt uppdrag och din utbildning.

Läs mer om Klara Sundsvall

Gymnasieprogram

Här nedan ser du vilka gymnasieprogram vi erbjuder på skolan.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Mobilnummer:

Jag godkänner Klaras hantering av personuppgifter

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter