Öppet hus

Ta chansen att besöka oss på något av våra öppna hus. Under ett öppet hus får du träffa våra lärare och elever och gå en rundtur i våra lokaler. Passa också på att ställa alla dina frågor!

Har du några frågor kring ditt besök? Ring oss på: 08-462 34 50 eller mejla: stockholmnorra@klaragymnasium.se. Vi finns på Polhemsgatan 29, på Kungsholmen. Varmt välkommen!

Tis 29 jan

Polhemsgatan 29

Lör 27 apr

13.00 - 15:00

Polhemsgatan 29

Kom och hälsa på

Det är bara du som kan veta om Klara Teoretiska Gymnasium är skolan för dig. Det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas här är att besöka oss på öppet hus. Då får du träffa våra elever och lärare, som kan berätta allt om hur det är att gå på Klara Stockholm Norra. Passa också på att kika in i något av våra klassrum. Du kan också prata med vår rektor Carolin, eller vår studie- och yrkesvägledare och fråga om sådant som du inte fått svar på här på vår hemsida.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus