×
 

Hoppa till innehållet

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

Välkommen till Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra. Ett gymnasium med fokus på din utveckling! Vi finns i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan – Stockholms mest moderna och klimatsmarta gymnasiecampus.

Elever umgås i skolans gemensamma lokaler

Om KLARA Stockholm Norra

På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier. Allt utifrån ett globalt perspektiv med fokus på hållbarhet i alla led.

Följ oss

Följ oss gärna på Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Ett mer hållbart gymnasium

 • Högskoleförberedande

  På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra får du en försmak av akademiska studier redan på gymnasiet. Vi hjälper dig att utveckla din studieteknik så att du blir bättre förberedd för vidare studier.

  Grafiskt element
 • Hållbarhet för framtiden

  På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra ger vi dig verktygen som du behöver för att kunna leva ett klimatsmart och hållbart liv som gör skillnad i ett större perspektiv – oavsett vilket program du väljer.

  Grafiskt element
 • Med ett globalt fokus

  För att ge dig de bästa förutsättningarna för framtiden har vi på Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra ett globalt perspektiv och knyter FN:s globala mål direkt till undervisningen.

  Grafiskt element

Våra gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra erbjuder vi teoretiska gymnasieprogram som ger dig förberedelserna som krävs för att studera vidare på universitet och högskola.

Nyheter

Se alla nyheter
Grafiskt element