klara_logo

Vi finns här för dig

Vi på KLARA Norra brinner för att du ska få den bästa möjliga utbildningen under dina tre år hos oss. Vi kommer ge dig alla förutsättningar att nå dit du vill. Våra lärare kommer se till skapa en personlig relation med just dig och stötta dig men också lita på att du tar eget ansvar för dina studier. Alla våra elever ska ha samma förutsättningar att lyckas, och vi jobbar varje dag på att du ska känna glädje och inspiration hos oss.

I augusti 2022 slår vi upp portarna för nya KLARA Norra som är en sammanslagning av KLARA Västra och KLARA Norra som flyttar in i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan i Stockholm. Campus Vasastan kommer att vara ett modernt och klimatsmart campus med större ytor bättre studiemiljö för våra elever. Vi kommer att få egna lokaler och klassrum, samt gemensamma utrymmen som skolmatsal, elevcafé och takterass vilka delas med de andra skolorna.

Rektorn har ordet

På KLARA Norra har vi höga förväntningar på våra elever, och på oss själva. Eftersom vi är en mindre skola har jag och lärarna möjlighet att lära känna alla våra elever. Vi stöttar och vägleder dig, och hjälper dig att vidga ambitioner och nå dina mål.

Hos oss får du kunskaper som du har användning av när du studerar på högskolan eller universitet. Vi vill att du ska kunna ta dig an vad som helst i framtiden, oavsett vilket program du väljer på gymnasiet.

Carolin Lysell, rektor KLARA Norra