Vi finns här för dig

På Klara Teoretiska Gymnasium Norra vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dina drömmar och ambitioner. Detta gör vi genom att det finns en god balans genom att anpassa undervisningen och utmana dig för att du ska nå din fulla potential. Vi vill att du ska får utmanas på individnivå och få utvecklas under din tid hos oss, för att du ska lyckas vid studier här och vid universitet.

Rektorn har ordet

På Klara Norra har vi höga förväntningar på våra elever, vi vill att du ska nå dina mål och förhoppningsvis komma ännu längre. Det är vårt uppdrag att hjälpa dig på vägen, och det gör vi genom att säkerställa att du får kontinuerlig återkoppling och konkret vägledning av våra kompetenta lärare.

Den karaktär och personlighet du formar under gymnasiet ger dig viktiga förutsättningar, oavsett om du vill studera på högskola, starta eget företag eller kanske gå direkt in på arbetsmarknaden. Tillsammans kommer vi att förbereda och stötta dig!

Carolin Lysell, rektor Klara Norra