Hermods blir Klara

Hösten 2018 byter Hermods Gymnasium Malmö namn till Klara Teoretiska Gymnasium Malmö. Rent praktiskt innebär detta inga stora förändringar för elever och lärare på skolan.

Förändringen är en del i en större sammanslagning som förutom Hermods Gymnasiums två skolor i Malmö och Stockholm även inkluderar Mikael Elias fyra skolor i Göteborg, Sollentuna, Stockholm och Sundsvall. Totalt kommer vi bli tio skolor inom Klara Teoretiska Gymnasium, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

På Klara Gymnasium i Malmö är vår styrka att vi ser våra elever som individer. Det betyder att vi coachar dig att nå dit du vill utifrån dina drömmar och ambitioner. Vi vill att du ska ha stort inflytande över din skola – därför är du omgiven av engagerade lärare som lyssnar och som kommer att kämpa för dig.

Skolan ligger i centrala Malmö i ljusa, moderna lokaler med tillgång till en egen härlig altan. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö där varje klass har sitt eget hemklassrum för fokus och studiero. Dessutom har vi bekväma studiebås för självstudier.

Läs mer om Klara Malmö

Här nedan ser du vilka gymnasieprogram vi erbjuder på skolan.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Mobilnummer:

Jag godkänner Klaras hantering av personuppgifter

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter