Rektorn har ordet

På vår skola är vi intresserade av vad som rör sig i ditt huvud, hur du tänker om det som sker i vår omvärld. Vi är fokuserade på just ditt perspektiv och samtidigt ivriga att visa dig områden där du kan växa. På Klara Gymnasium i Malmö vill vi öppna nya dörrar som omvandlar din nyfikenhet till kunskap. Du får utrymme att utveckla spännande sidor av dig själv – och upptäcka nya dimensioner av den komplexa värld vi delar.

Som rektor vill jag ge dig en meningsfull och inspirerande gymnasietid med goda framtida valmöjligheter för högre studier eller jobb. Vi ger dig frihet under ansvar genom att erbjuda en försmak av universitetet redan på gymnasiet. Vår vision lyder: Skolan där varje elev kan lyckas!

Tillsammans med mina kollegor ser jag fram emot att få bidra till din utveckling där du lyckas genom att gå din egen väg.

Madeleine Fils,

Rektor KLARA Teoretiska Gymnasium Malmö