Öppet hus

Ta chansen att besöka oss på något av våra öppna hus. Under ett öppet hus får du träffa våra lärare och elever och gå en rundtur i våra lokaler. Passa också på att ställa alla dina frågor!

Har du några frågor kring ditt besök? Ring oss på: 070-168 00 97 eller mejla: stockholmsodra@klaragymnasium.se. Vi finns på Tullgårdsgatan 12, på Södermalm. Varmt välkommen!

Lör 26 jan

Tullgårdsgatan 12

Tis 05 feb

Tullgårdsgatan 12

Kom och hälsa på

Det är bara du som kan veta om Klara Teoretiska Gymnasium är skolan för dig. Det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas här är att besöka oss på öppet hus. Då får du träffa våra elever och lärare, som kan berätta allt om hur det är att gå på Klara Stockholm Södra. Passa också på att kika in i något av våra klassrum. Du kan också prata med vår rektor Lotten eller vår studie- och yrkesvägledare och fråga om sådant som du inte fått svar på här på vår hemsida.

SMS:a mig om öppet hus

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus