Klara Teoretiska Gymnasium

ÖPPET HUS PÅ KLARA STOCKHOLM SÖDRA

Va roligt att du vill besöka KLARA! Under ett öppet hus får du möjlighet att uppleva stämningen, se våra fina lokaler, träffa både elever och lärare och ställa alla dina frågor.

Gemensamt Campus Öppet hus 30/11
Varmt välkommen att besöka oss på ett gemensamt öppet hus på Campus Södermalm! Besök oss på Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Södra men du kan också besöka: ProCivitas Stockholm, LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra och Internationella Hotell- och Restaurangskolan under hela kvällen. Notera att du behöver välja en entrétid så vi kan kontrollera flödet och planera bemanningen för att ta emot dig på bästa sätt. Du får stanna hur länge du vill!

Hur bokar jag in mig?

Du bokar in dig i formuläret på denna sidan och du kan endast boka in dig på en entrétid i taget.

Notera att alla som vill besöka skolan behöver:

1. Göra en separat bokning, dvs både elev och vårdnadshavare behöver boka sin plats.
  2. För att göra en till anmälan måste du ladda om detta formulär och du kan inte ange samma mailadress två gånger.

Har du några frågor? Ring oss på: 070-168 00 97 eller mejla: stockholmsodra@klaragymnasium.se

30 Nov 2022

26 Jan 2023

17.00-19.00

4 Feb 2023

11.00-13.00

27 Apr 2023

17.00-19.00

Välj tid för entré

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

När börjar du gymnasiet?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Klara Gymnasium Bildning AB 556528-6696, Klara Gymnasium Kunskap AB 556630-3938, Klara Gymnasium Lärande AB 556558-3282, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.