För dig med höga ambitioner

Vi är en skola för dig med höga ambitioner. Hos oss får du alltid feedback på dina resultat och vi hjälper dig att sätta mål, och att nå dem. Du får utmana dig själv i en lugn och studiefokuserad miljö där du möter och lär känna elever
från alla de teoretiska programmen. Det gör att vi har en bra gemenskap på skolan.

Vi vill vara en skola du längtar till och trivs i, och du får själv vara med och påverka din utbildning. Vi har en aktiv elevkår och elevföreningar som anordnar många olika aktiviteter under året, till exempel fotbollsträning, halloweenövernattning och ”nördkvällar”.

Skolan ligger på Södermalm i öppna och ljusa lokaler med närhet till grönområden och utsikt över Hammarbykanalen.

Läs mer om Klara Stockholm Södra

Gymnasieprogram

Här nedan ser du vilka gymnasieprogram vi erbjuder på skolan.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter