×
 

Hoppa till innehållet

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium i Linköping! Ett gymnasium för dig med sikte på framtiden. Bli bättre förberedd – så att du kan göra skillnad.

Elever utanför skolans lokaler

Om KLARA Linköping

På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier. Allt utifrån ett globalt perspektiv med fokus på hållbarhet i alla led.

Följ oss

Följ oss på Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Ett mer hållbart gymnasium

 • Högskoleförberedande

  På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping får du en försmak av akademiska studier redan på gymnasiet. Vi hjälper dig att utveckla din studieteknik så att du blir bättre förberedd för vidare studier.

  Grafiskt element
 • Hållbarhet för framtiden

  På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping ger vi dig verktygen som du behöver för att kunna leva ett klimatsmart och hållbart liv som gör skillnad i ett större perspektiv – oavsett vilket program du väljer.

  Grafiskt element
 • Med ett globalt fokus

  För att ge dig de bästa förutsättningarna för framtiden har vi på Klara Teoretiska Gymnasium Linköping ett globalt perspektiv och knyter FN:s globala mål direkt till undervisningen.

  Grafiskt element

Våra gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping erbjuder vi teoretiska gymnasieprogram som ger dig förberedelserna som krävs för att studera vidare på universitet och högskola.

Nyheter

Se alla nyheter
Grafiskt element