klara_logo

Om Klara Teoretiska Gymnasium i Linköping

På Klara Teoretiska Gymnasium Linköping får du redskapen som förbereder dig för akademiska studier. Vi erbjuder dig en studietid där du hela tiden får utvecklas genom tydlig återkoppling och feedback. Detta tror vi leder till en riktigt bra utbildning, som alltid går i linje med dina mål och ambitioner, oavsett vilket tempo du föredrar.

På KLARA Linköping kommer du att växa som person, lära dig mycket nyttigt för framtiden och få en chans att engagera dig i nationella och internationella projekt som helt går i linje med vår samtid. Eftersom vi är en mindre skola känner alla varandra, du kommer att få nya kompisar både från andra program och andra årskurser. Ett bra exempel på vår fina gemenskap är kaffebryggaren som både personal och elever delar på. Den som tar sista koppen sätter på en ny kanna, oavsett om man är lärare, rektor eller elev.

Vi på KLARA ser fram emot att lära känna dig och ta del av dina drömmar och ambitioner. Varmt välkommen som elev på Klara Teoretiska Gymnasium.