×
 

Klara Teoretiska Gymnasium Göteborg Postgatan

Välkommen till oss! Vi vill väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig möjligheter att lyckas. På KLARA Postgatan gör vi aktiva val för en bättre värld.

Klara Teoretiska Gymnasium Göteborg Postgatan

Välkommen till oss! Vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig möjligheter att lyckas. På KLARA Postgatan gör vi aktiva val för en bättre värld.

Om KLARA

Vi förbereder våra elever för universitetet och vår tid stora utmaning.  Som elev hos oss får du växa som person och få en chans att engagera dig i frågor menade att göra vår värld lite bättre. Vi är stolta över att vara både certifierad Amnesty Skola och FN-skola.

Följ oss

Följ oss gärna på Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Ett mer hållbart gymnasium

  • Högskoleförberedande

    På KLARA får du en försmak av akademiska studier redan på gymnasiet. Vi hjälper dig att utveckla din studieteknik så att du blir bättre förberedd för vidare studier.

  • Hållbarhet för framtiden

    På KLARA ger vi dig verktygen som du behöver för att kunna leva ett klimatsmart och hållbart liv som gör skillnad i ett större perspektiv – oavsett vilket program du väljer.

  • Med ett globalt fokus

    För att ge dig de bästa förutsättningarna för framtiden har vi på KLARA ett globalt perspektiv och knyter FN:s globala mål direkt till undervisningen.

Våra gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium erbjuder vi teoretiska gymnasieprogram som ger dig bästa förberedelsen för universitet och högskola.

Nyheter

Se alla nyheter