Elev för en dag på KLARA Göteborg Postgatan

Vi vet att det bästa sättet att lära känna vår skola är att besöka den. Under ett besök som elev för en dag får du gå på lektioner, träffa elever från det program du är intresserad av och lära känna våra lärare.

Har du frågor kring ditt besök? Ring oss på: 031-10 60 40 eller mejla: goteborg@klaragymnasium.se.

Vi finns på Postgatan 5. Varmt välkommen!

Just nu tar vi inte emot fler besökare på elev för en dag. Till hösten kommer vi öppna anmälan igen.

Vi finns på Postgatan 5. Varmt välkommen!