Hermods blir Klara

Hösten 2018 byter Hermods Gymnasium Stockholm namn till Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra. Rent praktiskt innebär detta inga stora förändringar för elever och lärare på skolan.

Förändringen är en del i en större sammanslagning som förutom Hermods Gymnasiums två skolor i Malmö och Stockholm även inkluderar Mikael Elias fyra skolor i Göteborg, Sollentuna, Stockholm och Sundsvall. Totalt kommer vi bli tio skolor inom Klara Teoretiska Gymnasium, från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Vi vill inspirera och motivera dig till att överträffa dina mål. Här ska du lära för livet och inte för skolan, därför prioriterar vi mer än bara skolämnen. Vi jobbar alltid med modern forskningsbaserad pedagogik, det digitala lärandet och ett aktivt elevinflytande.

Skolan ligger i ett eget hus på Gärdet i Stockholm, nära både kommunikationer och grönområden och har egen matsal. En trivsam och modern skola där du kan fokusera på att utvecklas, och förbereder dig både för vuxenlivet, högskolan och arbetslivet.

Läs mer om Klara Stockholm Östra

Gymnasieprogram

Här nedan ser du vilka gymnasieprogram vi erbjuder på skolan.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Mobilnummer:

Jag godkänner Klaras hantering av personuppgifter

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter