×
 

Hoppa till innehållet

KLARAs Gymnasieskolor i Stockholm

Är du intresserad av Klara Teoretiska Gymnasium? Vi har fyra gymnasieskolor i Stockholm. KLARA Stockholm Östra, KLARA Sollentuna, KLARA Stockholm Södra och KLARA Stockholm Norra. Vi värnar om mer än bara teoretiska kunskaper. Hos oss på KLARA vill vi att du ska lära dig skills du kan dra nytta av senare i livet, det kallar vi edyoucation.

KLARA Östra

Till öppet hus på KLARA Östra

Gärdet
KLARA Östra har fokus på dig och dina mål. Vår trivsamma skola ligger centralt på Gärdet med närhet till tunnelbanan. Vi är en skola med bra gemenskap där alla känner varandra, vilket ger en skön stämning på skolan.

KLARA Södra

Till öppet hus på KLARA Södra

Södermalm
KLARA Södra är ett toppmodernt campus på Södermalm där du får möjlighet att utmana dig själv i en lugn och studiefokuserad miljö. Vi vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier.

KLARA Sollentuna

Till öppet hus på KLARA Sollentuna

Sollentuna
På KLARA Sollentuna arbetar vi i nära relation till dig som elev för att kunna stötta dig på bästa sätt i din strävan att nå dina mål. Vi är en liten skola vid stationen i Sollentuna där alla känner alla. Studiero och trivsel är viktigt för oss.

KLARA Norra

Till öppet hus på KLARA Norra

Vasastan
KLARA Stockholm Norra är ett gymnasium med fokus på din utveckling! Vi finns i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan – ett av Stockholms mest moderna och klimatsmarta gymnasiecampus.

Om KLARA

På Klara Teoretiska Gymnasium vill vi att våra elever ska få växa som person. Därför arbetar vi med edyoucation, som gör plats för dina personliga mål och drivkrafter på schemat. Som elev får du hjälp att förena motivation och prestation i dina studier, för en solid grund att stå på när det gäller teoretiska kunskaper.

Genom att rusta våra elever för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och deras driv kan göra skillnad. Som individ får du en djupare förståelse för dig själv och din omvärld, och möjlighet att utveckla färdigheter som hjälper dig att navigera på ett etiskt, hållbart och ansvarsfullt sätt i livet. Oavsett vilket program du väljer är vårt mål att ge dig den bästa förberedelsen för framtiden. Vart den än tar dig. 

Tre elever står tillsammans vid ett räcke i skolans korridor och pratar.