Hoppa till innehållet

Öppet hus på KLARAs Göteborgs gymnasieskolor

Är du intresserad av Klara Teoretiska Gymnasium? Vi finns på Vallgatan och Postgatan i centrala Göteborg. Besök oss gärna på våra öppna hus och få svar på alla dina frågor om gymnasiet. Dessutom får du prata med både elever och lärare från skolan!

KLARA Vallgatan

Till öppet hus på KLARA Vallgatan

Vallgatan
På KLARA Vallgatan brinner vi för att du ska få bästa möjliga gymnasietid. En tid som ger dig kunskap, redskap och perspektiv på framtiden. Vi tycker att omvärlden är viktig och du som elev har möjligheten att resa utomlands med skolans Erasmusklubb under din tid hos oss.

KLARA Postgatan

Till öppet hus på KLARA Postgatan

Postgatan
På KLARA Postgatan får du växa som person och får en chans att engagera dig i frågor menade att göra vår värld lite bättre. Vi har ett nära samarbete med näringslivet där du har möjlighet att knyta goda kontakter för framtiden.

Om KLARA

På Klara Teoretiska Gymnasium vill vi att våra elever ska få växa som person, få möjlighet att engagera sig i nationella och internationella projekt som gör att deras skoltid blir ännu mer utvecklande och värdefull.

Genom att rusta våra elever för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och deras driv kan göra skillnad. Vi är skolan för elever med höga ambitioner, som vill utvecklas och komma vidare i livet. Vi strävar efter att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att studera vidare efter gymnasiet.

Två elever ler mot en tredje elev i ett klassrum.