×
 

Hoppa till innehållet

KLARAs Gymnasieskolor i Göteborg

Är du intresserad av Klara Teoretiska Gymnasium? Vi finns på Vallgatan och Postgatan i centrala Göteborg. Vi värnar om mer än bara teoretiska kunskaper. Hos oss på KLARA vill vi att du ska lära dig skills du kan dra nytta av senare i livet, det kallar vi edyoucation.

KLARA Vallgatan

Till öppet hus på KLARA Vallgatan

Vallgatan
På KLARA Vallgatan brinner vi för att du ska få bästa möjliga gymnasietid. En tid som ger dig kunskap, redskap och perspektiv på framtiden. Vi tycker att omvärlden är viktig och du som elev har möjligheten att resa utomlands med skolans Erasmusklubb under din tid hos oss. 

KLARA Postgatan

Till öppet hus på KLARA Postgatan

Postgatan
På KLARA Postgatan får du växa som person och får en chans att engagera dig i frågor menade att göra vår värld lite bättre. Vi har ett nära samarbete med näringslivet där du har möjlighet att knyta goda kontakter för framtiden.

Om KLARA

På Klara Teoretiska Gymnasium vill vi att våra elever ska få växa som person. Därför arbetar vi med edyoucation, som gör plats för dina personliga mål och drivkrafter på schemat. Som elev får du hjälp att förena motivation och prestation i dina studier, för en solid grund att stå på när det gäller teoretiska kunskaper.

Genom att rusta våra elever för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och deras driv kan göra skillnad. Som individ får du en djupare förståelse för dig själv och din omvärld, och möjlighet att utveckla färdigheter som hjälper dig att navigera på ett etiskt, hållbart och ansvarsfullt sätt i livet. Oavsett vilket program du väljer är vårt mål att ge dig den bästa förberedelsen för framtiden. Vart den än tar dig. 

Tre elever står tillsammans vid ett räcke i skolans korridor och pratar.