Möt studiemotiverade elever från hela Göteborg

På Klara Teoretiska Gymnasium Göteborg vill vi väcka din nyfikenhet och ditt samhällsengagemang. Vi är skolan för dig med höga ambitioner. Givetvis har vi bara lärarledda lektioner med engagerade lärare som bjuder på sina kunskaper, väcker nyfikenhet, inspirerar och motiverar. Alla våra utbildningar är studieförberedande, så att du kan studera vidare på högskolan. Vi är ett personligt gymnasium där du lär känna både lärare och elever från olika årskurser. Din utbildning hos oss kommer att kännetecknas av variation, delaktighet och utmaningar.

Vår skola ligger mitt i centrala Göteborg och här möter du studiemotiverade elever från hela Göteborg. Förutom hög kvalitet på undervisningen så tror vi att vägen till kunskap är omtanke, glädje och gemenskap.

Läs mer om Klara Göteborg

Gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium Göteborg har vi bara studieförberedande gymnasieprogram. Här kan du läsa mer om de program och inriktningar vi erbjuder på vår skola.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Mobilnummer:

Jag godkänner Klaras hantering av personuppgifter

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter