Gymnasievalet är här!

Googlat skolor nätterna i ända eller stuckit huvudet i sanden? Oavsett tillvägagångssätt brukar valet av gymnasieskola kännas svårt. För att du ska slippa chansa skapade vi ett koncept som ger dig en korrekt bild av vår skola. Vi kallar det “Elev för en dag” och går ut på att du får vara en i klassen under en skoldag. På så sätt kan du själv göra dig en bild av lärarna, eleverna eller vad som kan vara viktigt för dig i just ditt val. Det blir en dag som förhoppningsvis underlättar ditt beslut att välja skola.

Allt du behöver göra är att fylla i vårt korta formulär så kontaktar vi dig för att boka in en dag som passar. Hoppas att vi ses snart!

Om du har några frågor kring ditt besök kontakta oss på: 0736-651932 eller stefan.lindqvist@klaragymnasium.se.

Elev för en dag

Vi finns på Turebergsvägen 3 i Sollentuna.

Varmt välkommen!