Vi vill vara skolan för dig!

Börjar du gymnasiet i höst men har inte riktigt bestämt dig ännu? På KLARA får du en skola med stor gemenskap och där din utveckling står i fokus. Vi arbetar med FN:s globala mål för hållbar utveckling och efter tre år hos oss är du väl förberedd för vidare studier och en värld full av möjligheter!

Våra program

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på malmo@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här

Elin om KLARA

”KLARA är en liten skola, man känner igen många som går på skolan och lärarna känner igen en, vilket känns skönt och tryggt. Jag upplever att man snabbt får en bra relation med elever och personal, det skapar en bra gemenskap på skolan.”