×
 

Hoppa till innehållet

Klara Teoretiska Gymnasium Västerås

Välkommen till Klara Teoretiska Gymnasium Västerås! Genom socialt engagemang och studiefokus rustar vi dig för framtiden och gör dig förberedd på högre studier efter gymnasiet.

Elever utanför skolan

Om Klara Teoretiska Gymnasium Västerås

Vi villl väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier. Allt utifrån ett globalt perspektiv med fokus på hållbarhet i alla led.

Följ oss

Följ oss gärna på Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Ett mer hållbart gymnasium

 • Högskoleförberedande

  Klara Teoretiska Gymnasium Västerås får du en försmak av akademiska studier redan på gymnasiet. Vi hjälper dig att utveckla din studieteknik så att du blir bättre förberedd för vidare studier.

  Grafiskt element
 • Hållbarhet för framtiden

  Klara Teoretiska Gymnasium Västerås ger vi dig verktygen som du behöver för att kunna leva ett klimatsmart och hållbart liv som gör skillnad i ett större perspektiv – oavsett vilket program du väljer.

  Grafiskt element
 • Med ett globalt fokus

  För att ge dig de bästa förutsättningarna för framtiden har vi på Klara Teoretiska Gymnasium Västerås ett globalt perspektiv och knyter FN:s globala mål direkt till undervisningen.

  Grafiskt element

Våra gymnasieprogram

Klara Teoretiska Gymnasium Västerås erbjuder vi teoretiska gymnasieprogram som ger dig förberedelserna som krävs för att studera vidare på universitet och högskola.

Nyheter

Se alla nyheter
Grafiskt element