klara_logo

Vi vill vara skolan för dig!

Börjar du gymnasiet i höst men har inte riktigt bestämt dig ännu? På KLARA får du en skola med stor gemenskap och där din utveckling står i fokus. Vi arbetar med FN:s globala mål för hållbar utveckling och efter tre år hos oss är du väl förberedd för vidare studier och en värld full av möjligheter!

Våra program

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på linda.fisher@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här

Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. Du hittar oss på Bankgatan 16.

Sofia om KLARA

Lärarnas engagemang är väldigt viktigt för mig, samt att de finns där för en och stöttar en. Jag trivs jättebra med mina lärare och jag tycker att alla är måna om att det ska gå bra för en. Även gemenskapen mellan eleverna är viktig, många känner varandra och jag har aldrig känt av att någon har blivit utstött i skolan.