Traditioner och aktiviteter

Musikalen- vår årliga höjdpunkt!
Eleverna i årskurs 3 kan välja att ta kursen Estetisk kommunikation där man skriver, producerar och framför en teaterföreställning som resten av skolan och föräldrar får ta del av.

Halloween- och Julfirande
Runt Halloween och jul finns det alltid en del aktiviteter som elever kan delta i. Utklädnad, tävlingar, samlingar i aulan och pyntande.

Programdagar
Varje år arrangerar vi aktiviteter då alla elever inom ett program spenderar tid tillsammans. Detta för att år 1, år 2 och år 3 ska få en chans att lära känna varandra och knyta nya band. Dessa dagar hamnar oftast i början och slutet av året.

Idrottsdagar och DM
Vi har flera idrottsdagar under året och beroende på intresse hos eleverna deltar vi ofta i olika DM: handboll, basket och fotboll.

Erasmus-resor och internationalisering
Vi deltar alltid i olika Erasmus-projekt, där några av våra elever får åka till olika länder för kulturutbyte. Vi tar sedan emot elever från de länderna och anordnar en vecka full av aktiviteter. Nästa resa går till Bulgarien och sedan Spanien och Portugal.