klara_logo

KLARA Västra och Norra bildar nya KLARA Norra och flyttar till Campus Vasastan!

I augusti 2022 öppnar dörrarna för nya KLARA Norra, vi går samman med KLARA Norra och flyttar in i sprillans nya lokaler på Campus Vasastan i Stockholm.

Campus Vasastan kommer att vara ett modernt och klimatsmart campus med större ytor och bättre studiemiljö för våra befintliga och nya elever. Vi kommer att få egna lokaler och klassrum, samt gemensamma utrymmen som skolmatsal, elevcafé och takterass vilka delas med de andra skolorna.

På Klara Teoretiska Gymnasium brinner vi för att du ska få en så bra gymnasietid som möjligt. Vi hjälper dig att utvecklas genom att ge dig eget ansvar men samtidigt stöttar vi dig med tydliga ramar och struktur. Vi vill att du ska nå dina mål och komma ännu längre. Det är vårt uppdrag att hjälpa dig på vägen, och det gör vi genom att säkerställa att du får kontinuerlig återkoppling och konkret vägledning av våra kompetenta lärare.

CampusVasastan

Besök KLARA Norra

Intresserad av att börja på nya KLARA Norra HT22?

Vill du veta mer? Gör en intresseanmälan via knappen här nedan.