Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Vi såg fram emot att träffa dig under våren, men på grund av den rådande situationen kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan. Därför höll vi istället ett digitalt öppet hus den 28 april.


Se livestream!

Den 28 april sände vi live via vår Facebook. Hade du inte möjlighet att se vårt digitala öppet hus live, kan du ta del av vår livesändning här nedan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: stockholmsodra@klaragymnasium.seIan om KLARA Södra

Det som skiljer KLARA från andra skolor är relationen till lärarna och eleverna på skolan. Alla känner alla och det är en bra gemenskap på skolan, det tror jag har mycket att göra med att det är en liten skola.

Våra program

Hos oss kan du läsa de högskoleförberedande programmen Ekonomi, Samhäll, Natur och Teknik. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på stockholmsodra@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här