Nu är det inte långt kvar till att gymnasieantagningen öppnar i Stockholm. Vi hoppas att du har all information du behöver och känner dig redo att göra ditt gymnasieval.

Datum kopplat till gymnasieantagningen

Gymnasieantagningen öppnar den Den 17 Januari! Du som bor i Stockholm gör din ansökan via ansökningswebben, Där hittar du även mer information om hur ansökningsprocessen går till och viktiga datum att ha koll på! Tänk på att göra din ansökan senast den 15 februari.

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra

Vill du gå på en skola med globalt engagemang och samtidigt få de bästa möjligheterna för vidare studier? Vi ger dig verktygen för att skapa en bättre och mer hållbar värld! Läs om vilka program vi erbjuder här.

Om du känner dig osäker är det en bra idé att besöka Öppet hus. Under ett öppet hus får du möjlighet att träffa elever och lärare men även möjlighet att se lokalerna och uppleva stämningen på skolan.

Elever sitter på en trappa och pratar om gymnasieantagningen