×
 

Hoppa till innehållet

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra

Välkommen till oss på KLARA Östra – Gymnasieskolan med fokus på dig och dina mål! Vi utmanar dig och ger dig rätt förutsättningar så att du kan förverkliga dina drömmar. Vi ligger centralt på Gärdet i Stockholm!

Elever utanför skolans lokaler

Om KLARA Stockholm Östra

På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra vill vi väcka din nyfikenhet, ditt samhällsengagemang och ge dig de bästa möjligheterna för vidare studier. Allt utifrån ett globalt perspektiv med fokus på hållbarhet i alla led.

Följ oss

Följ oss gärna på Instagram för att se vad som händer på vår skola!

Ett mer hållbart gymnasium

  • Högskoleförberedande

    På Klara Teoretiska Gymnasium får du en försmak av akademiska studier redan på gymnasiet. Vi hjälper dig att utveckla din studieteknik så att du blir bättre förberedd för vidare studier.

  • Hållbarhet för framtiden

    På Klara Teoretiska Gymnasium ger vi dig verktygen som du behöver för att kunna leva ett klimatsmart och hållbart liv som gör skillnad i ett större perspektiv – oavsett vilket program du väljer.

  • Med ett globalt fokus

    För att ge dig de bästa förutsättningarna för framtiden har vi på Klara Teoretiska Gymnasium ett globalt perspektiv och knyter FN:s globala mål direkt till undervisningen.

Våra gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra erbjuder vi teoretiska gymnasieprogram som ger dig förberedelserna som krävs för att studera vidare på universitet och högskola.

Nyheter

Se alla nyheter