Vi vill vara skolan för dig!

Börjar du gymnasiet i höst men har inte riktigt bestämt dig ännu? På KLARA får du en skola med stor gemenskap och där din utveckling står i fokus. Vi arbetar med FN:s globala mål för hållbar utveckling och efter tre år hos oss är du väl förberedd för vidare studier och en värld full av möjligheter!

Våra program

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på stockholmnorra@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här

Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. När vi väl kan ta emot elever igen är du välkommen att besöka oss – du hittar oss på Polhemsgatan 29.

Hugo om KLARA Norra

Vi har en väldigt bra stämning på skolan och lärarna finns till hands, dörren står alltid öppen. De vill att man ska komma till dem och prata om man funderar över något, vad som helst.