Prova på dag på Klara Sollentuna

Googlat skolor nätterna i ända eller stuckit huvudet i sanden? Oavsett tillvägagångssätt brukar valet av gymnasieskola kännas svårt. För att du ska slippa chansa erbjuder vi ”prova-på-dag” som går ut på att du får vara en i klassen under en skoldag. På så sätt kan du själv skapa dig en uppfattning av lärarna, eleverna eller vad som kan vara viktigt för dig i just ditt val.

Har du några frågor inför ditt besök? Kontakta oss på: 0736-651932 eller stefan.lindqvist@klaragymnasium.se. Du hittar oss på Turebergsvägen 3 i Sollentuna.

Under våren erbjuder vi två datum för Prova-på: måndag 6 maj. Anmäl dig i formuläret nedan.