klara_logo

Internationalisering

Här har vi samlat internationella projekt vi på KLARA Sollentuna arbetat med.

KLARA Sollentuna har ett väletablerat internationaliseringsarbete som innebär att våra elever får möjlighet att åka på studieresa utomlands. Eleverna får då möta andra Erasmus-medlemmar från hela världen, de får ta del av olika projekt tillsammans och på så sätt öka både sitt nätverk och globala engagemang.

Resan till fyren på Valentia Island

Ta del av studieresan till Killorglin Community College på Irland. Projektet var en del av Erasmus+ programmet och gick under namnet “Walk Through Science”.

Ekologistudie på Irland

Under första dagen på resan till Irland besökta eleverna en ostfarm. Erasmus-medlemmarna från Sverige, Polen, Réunion, Makedonien och Irland fick se hela processen hur ost framställs. Här kan du läsa mer om ekologistudien på Irland.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra internationella projekt så tveka inte att ta kontakt med oss.