Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Vi såg fram emot att träffa dig under våren, men på grund av den rådande situationen kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan. Därför höll vi istället ett digitalt öppet hus den 23 april.

Se livestream!

Den 23 april sände vi live via vår Facebook. Hade du inte möjlighet att se vårt digitala öppet hus live, kan du ta del av vår livesändning här nedan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: linkoping@klaragymnasium.se

Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. När vi väl kan ta emot elever igen är du välkommen att besöka oss – du hittar oss på S:t Larsgatan 3.

Adam om KLARA

Våra lärare är riktigt bra på att anpassa uppgifter efter varje elevs behov, de ser till att utmana oss om en uppgift är för lätt och under tiden finns de till hands, stöttar och motiverar oss så att vi ska lyckas.

Våra program

Hos oss kan du läsa Handel, Ekonomi-, Samhäll-, och Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på linkoping@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här