Den 10 Januari öppnar gymnasieantagningen i Karlstad, Vi hoppas att du har all information du behöver inför gymnasieval.

Vill du söka till vår skola?

Du som bor i Värmland gör din ansökan via ansökningswebben, Där hittar du även mer information om hur ansökningsprocessen går till och viktiga datum att ha koll på kopplat till gymnasieantagningen! Tänk på att göra din ansökan senast den 9 februari kl 16.00.

Det här är KLARA

Vill du gå på en skola med globalt engagemang och samtidigt få de bästa möjligheterna för vidare studier? Vi ger dig verktygen för att skapa en bättre och mer hållbar värld! Läs om vilka program vi erbjuder här.

Om du känner dig osäker är det en bra idé att besöka Öppet hus. Under ett öppet hus får du möjlighet att träffa elever och lärare men även möjlighet att se lokalerna och uppleva stämningen på skolan.

Gymnasieantagningen