klara_logo

Vi vill vara skolan för dig!

Går du redan på gymnasiet men skulle vilja byta till KLARA Teoretiska Gymnasium i Karlstad? Vi tycker att det är jättekul att du är intresserad av vår skola! Vi står redo med både nya engagerade lärare och fina lokaler.

Vi tar emot elever i alla årskurser. I årskurs 1 finns det lediga platser kvar och för dig som går i årskurs 2 eller 3 så står vi redo att ta emot fler elever.

Besök gärna bytagymnasium.se för tips om hur ett byte går till, där kan du även se lediga platser och få hjälp.

Kontakta oss om du är intresserad av ett byte så hjälper vi dig!
thomas.thornquist@klaragymnasium.se

Våra program

Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. Du hittar oss på Kasernhöjden 9.

Ida om KLARA

Jag läser inriktning beteendevetenskap och en av mina favoritkurser är psykologi, det är väldigt intressant att få förståelse för hur man själv och andra fungerar – både som person och i grupp.