Ditt äventyr börjar här

Dina tre år hos oss kommer att bli spännande år med många nya vänner. Du kommer  att ställas inför nya utmaningar och lära dig nya saker. Vårt mål är att du efter din gymnasietid ska vara väl förberedd för en krävande akademisk utbildning. Vi satsar helhjärtat på att skapa en kultur där du ska nå goda resultat.

Du som elev garanteras studiero, trygghet och rätt förutsättningar för lärande i form av utrustning, väl anpassade lokaler samt program som är utvecklande och utmanande. Du som studerar på skolan ska vara medveten om vilka möjligheter som finns och vilka förväntningar du har på dig.

Vi jobbar hårt för att alla ska trivas på skolan. Vi är mycket stolta över de resultat som uppnås såväl genom Karlstad kommuns och våra egna kvalitetsundersökningar år efter år. Mellan 95-98 procent brukar ange att de trivs utmärkt på skolan.

Läs mer om Klara Karlstad

Gymnasieprogram

På Klara Teoretiska Gymnasium Karlstad har vi bara studieförberedande gymnasieprogram. Här kan du läsa mer om de program och inriktningar vi erbjuder på vår skola.

Fyll i vår intresseanmälan och få inbjudningar till våra öppna hus.

Mobilnummer:

Jag godkänner Klaras hantering av personuppgifter

Öppet hus

Att besöka en skola på öppet hus är det bästa sättet att ta reda på om du kommer trivas.

Se alla nyheter