klara_logo

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjun med en av våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på goteborgvallgatan@klaragymnasium.se

Lilly om KLARA Göteborg Vallgatan

Lärarna hjälper en att förbereda sig inför prov och jag känner mig väl förberedd inför vidare universitetsstudier. Det känns som att vi får de grundläggande kunskaperna och får rätt förutsättningar för att komma förberedda till universitetet.

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på goteborgvallgatan@klaragymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.