Välkommen till KLARA Södra Gymnasium

Samhällsvetenskapsprogrammet med beteendeinriktning
Teknikprogrammet
Teknikprogrammet inriktning speldesign

Vi har för tillfället inga Öppet Hus inplanerade.

Prova-på-dag

Varför inte testa en prova-på-dag. Du får vara med en hel eller halv dag i skolan.

Möt våra elever

Samhällsvetenskaps-programmet

Min gymnasieskola bjöd på bra lärare, schyssta lokaler, studiero, härliga klasskamrater och en utbildning som jag kände passade mig.

Klara Södra var rätt val för mig, och jag är säker på att det kan vara rätt val för dig.

Ekonomiprogrammet

Hej, vi heter Ebba och Sara och läste ekonomiprogrammet med inriktning juridik på Klara Södra gymnasium. Vi båda hade Klara som vårt förstahandsval vilket vi är nöjda och glada för idag. Redan från start blev vi bemötta väldigt bra, speciellt av vår rektor Lena, som kunde våra namn redan första veckan.

Naturvetenskaps-programmet

När jag gick nian och skulle välja gymnasium var jag väldigt osäker på vilken skola och vilket program jag skulle välja. Därför valde jag att gå på öppet hus och efter att ha varit på KLARA Södra och träffat elever och lärare kände jag att det var ett självklart val.

#klaragymnasium #weareklara

Intresseanmälan

Här kan du fylla i en intresseanmälan om du fortlöpande vill ha information om KLARA Gymnasium, inbjudningar till Öppet Hus och annat.

Ta mig dit