Välkommen till KLARA Norra

24 Jan 2017 18:00 - 19:30
4 Feb 2017 13:00 - 15:00

Prova-på-dag

Varför inte testa en prova-på-dag. Du får vara med en hel eller halv dag i skolan.

Möt våra elever

Samhällsvetenskapsprogrammet

Jag heter Viggo och går nu tredje året på KLARA Norras samhällsprogram med beteendeinriktning. Den här skolan passar mig perfekt då jag gärna vill gå i en liten skola där man inte blir en i mängden, utan får synas. Att skolan är liten gör att man känner sig hemma och jag har lärt känna så många andra elever, vilket gör att vi har en bra gemenskap på skolan.

Ekonomiprogrammet

Hej, jag heter Dilba och går tredje året på ekonomiprogrammet. Skolan har en trygg arbetsmiljö och ger alla elever chansen att nå de mål de strävar efter – i mitt fall att bli så bra som möjligt i ekonomi och plugga vidare till universitet eller högskola.

Naturvetenskaps-programmet

Vi heter Gabriel och Sofia och studerar det naturvetenskapliga programmet. Vårt sista år i grundskolan var hektiskt med mycket information inför gymnasievalet. Vi visste redan från början att vi ville gå naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap, men att välja gymnasium var mycket svårare. Vi gick båda två på gymnasiemässan, och där vandrade vi länge omkring. Vi valde sedan att gå på ett antal öppna hus, vilket underlättade då vi fick känna skolornas atmosfär. KLARA Norra kändes rätt från början, och det gör det fortfarande!

#klaragymnasium #weareklara

Intresseanmälan

Här kan du fylla i en intresseanmälan om du fortlöpande vill ha information om KLARA Gymnasium, inbjudningar till Öppet Hus och annat.

Ta mig dit