Välkommen till KLARA Karlstad

17 Jan 2017 18:00 - 19:30
25 Apr 2017 18:00 - 19:30

Prova-på-dag

Varför inte testa en prova-på-dag. Du får vara med en hel eller halv dag i skolan. Kontakta oss så fixar vi resten.

Möt våra elever

Naturvetenskaps-programmet

Jag heter Jennifer och tycker att det är jättekul att just du kanske funderar på att söka till KLARA, som är en skola väl värd att studera på. KLARA Gymnasium är en skola som är väldigt lätt att trivas på, då relationen elever emellan samt mellan elever och lärare är riktigt bra. Jag är helt säker på att du kommer att få en lika bra gymnasietid här på skolan, precis som jag.

Estetprogrammet

Jag heter Emma och jag gick inriktningen Media, Film, Foto. Att komma till skolan varje dag och känna att man sysslar med något som man verkligen är intresserad av var oerhört motiverande.

Samhällsvetenskaps-programmet

Mitt namn är Izabella och jag läste Samhällskunskap –
med inriktning Beteendevetenskap på KLARA.

Teknikprogrammet

Jag heter Martin och går på Teknikprogrammet med profil Speldesign på KLARA. Under det första året lärde jag mig så himla mycket, speciellt om programmering och speldesign. Det var så otroligt roligt att jag bara längtade till åk 2 år när vi skulle börja med programmering ordentligt.

#klaragymnasium #weareklara

Intresseanmälan

Här kan du fylla i en intresseanmälan om du fortlöpande vill ha information om KLARA Gymnasium, inbjudningar till Öppet Hus och annat.

Ta mig dit