Välkommen till en ny termin!

Inför skolstart

Nu närmar sig terminsstart med stormsteg och vi hoppas att nya såväl som gamla elever är riktigt taggade för ett nytt spännande läsår. Nedan finner ni uppropstider och annat smått och gott som kan vara bra att ha koll på inför skolstarten.

ÅK1
Välkommen till vår skola. Vi ser fram emot att få erbjuda dig tre spännande och lärorika gymnasieår och vi lovar att göra vårt allra bästa för att du ska trivas hos oss och lyckas med dina fortsatta högskoleförberedande studier.

Kanske har du uppmärksammat att just ni skola fått ett flertal systerskolor under sommaren och att vi som skola bytt namn Till Klara Norra Teoretiska gymnasium. Tidigare hette vi bara Klara Gymnasium. Namnbytet är en del i en sammanslagning som inkluderar totalt tio skolor, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. I praktiken innebär detta inga stora förändringar för dig som valt vår skola. Förutom bytet av namn kommer skolan ha kvar samma program och inriktningar som vi erbjuder idag.

Vi ser fram emot att se dig vid skolans upprop måndag den 20 augusti kl.10.00.Under de första två skoldagarna kommer du få ta del av vårt introduktionsprogram där du får lära känna dina nya klasskamrater och lärare. Onsdag 22 augusti kommer du att ha lektioner enligt schema på Schoolsoft.

ÅK2 & ÅK3
Välkomna tillbaka, Ni samlas i era mentorsklassrum kl. 9.00 för upprop och uppstart av ett nytt läsår.

Njut nu av sommarlovet så ses vi om ett par veckor!

Carolin Lysell, rektor